Voor een complete dienstverlening

Easylift vlaggenmast

Easylift vlaggenmast

De Easylift™ is dé vlaggenmast met hijsbare banierhouder, en speciaal bedoeld voor die klanten Easylift vlaggenmastdie geen mogelijkheid hebben om hun vlaggenmast te kantelen. De Easylift™ is een doorontwikkeling van reeds bestaande hijsbare systemen, maar zonder de nadelen van sommige. Het periodieke banierwisselen kan snel en veilig plaatsvinden.

Een beproefd en uitvoerig getest concept, waarbij een unieke no-nonsense garantie van 3 jaar op alle bewegende delen wordt gegeven. De Easylift™ is een samenvoeging van het beste van alle bestaande hijsbare systemen in de markt, waarbij elk onderdeel afzonderlijk bekeken, waar nodig verbeterd én getest is.

Voor de Easylift™ is gekozen voor een dikwandige, robuuste cilindrische aluminium mast. De roterende én hijsbare banierhouder is voorzien van slijtvaste, hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast naar beneden glijden, zonder de coating te beschadigen. Via een afsluitbare bedieningsunit wordt met een hoogwaardig vlaggenkoord, voorzien van een stalen kern de banierhouder bediend.

Het banier wisselen is simpel, tijdsbesparend en veilig uit te voeren door ieder personeelslid.

De Easylift™ met hijsbare banierconstructie, wit gepoedercoat of zilvergrijs geanodiseerd inclusief:

  • Nastelbare, kantelconstructie, thermisch verzinkt, of oversteekkoker
  • zwarte platte sierknop
  • roterende/hijsbare banierhouder, met POM geleidingsringen en aluminium uithouder (tot 150 cm)
  • inwendig koord, met stalen kern en bedienbaar via antidiefstal unit, afsluitbaar
  • contragewicht met rubber stootringenkogelgelagerde koorddoorvoer

Kwaliteit

Alle aluminium profielen worden geproduceerd volgens EN 10204 -2.1 normen, en worden in een zware legering geproduceerd. Speciaal voor de Easylift™ wordt een extra dikke coating aangebracht. De onderdelen van de Easylift™ zijn van hoogwaardige kwaliteit RVS en POM-kunststof.