Voor een complete dienstverlening

Over ons

Opgericht in 1995 met als doel een langere levensduur van de vlaggen te bewerkstelligen. Dit was in 1995 uniek en is dat heden ten dagen nog. Naast het verkopen van diverse nieuwe vlaggen, banieren, spandoeken, vlaggenlijnen, tafelvlaggen en wimpels hebben wij een service ontwikkeld om de levensduur van de vlaggen te verlengen met zo`n drie à vier keer. Met een van tevoren afgesproken frequentie per jaar komen wij regelmatig langs om de vlaggen op te halen, te reinigen en te controleren op mankementen.

Ook het wisselen van de vlag aan de mast behoort tot de mogelijkheden zodat u als klant de handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. Deze service is in ons 15 jarig bestaan belangrijk gebleken voor bedrijven en winkelcentra.

Ons project voor de Vlaggenparade op de Boompjes te Rotterdam is daar een bewijs van. Op deze grootste vlaggenparade van de wereld hangen 229 landen- en Bedrijfsvlaggen 24 uur per dag.

In de loop van de jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met alle denkbare reclame uitingen zoals indoorbanieren, beachflags, framedoeken en mobiele reclamesystemen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel met als doel een optimale en langdurige relatie op te bouwen.