Voor een complete dienstverlening

Oldtimerfestival

’s-Gravenzande pakt groots uit met Automobiel en Brommer evenement !!


En Croes Vlaggen Service is er klaar voor!

Het Breeje Durp Oldtimer Festival en meer op zaterdag 2 oktober

Evenement

Jaarlijks spektakel in ’s-Gravenzande met het Breeje Durp Oldtimer Festival 2010.

Het evenement is begonnen als een bijeenkomst van liefhebbers en hun Oldtimers.

Zaterdag 2 oktober is het weer zo ver en zal het marktplein bomvol staan met klassieke auto’s, ouder dan 25 jaar, van deelnemers aan de tourtocht welke is uitgezet door de Westlandse Oldtimerclub, WOC “Het Barrel”.

Ook zal er een rit georganiseerd worden voor brommers. Zo’n 150 twee en viertakt brommers zullen het marktplein even blauw zetten. Dit jaar zal er een bloedserieuze sportwagen te bezichtigen zijn op het marktplein. Naar schatting zijn er maar 2 van in Nederland, dus kom zelf kijken om welke auto het gaat.

De Tourtocht

De inschrijving start om 10.00 uur, dit doen wij samen met Leontien van Moorsel.

De puzzelrit zal op een spectaculaire manier om 11.00 uur van start gaan.

Onderweg is er een korte lunchpauze bij weg en waterbouwbedrijf Verboon in Maasland en zal verder het Westland en net daarbuiten doorkruisen.

Ferrari rijden voor het goede doel de “Leontien van Moorsel Foundation”!!

Uniek bij dit evenement is het mogelijk maken om mee te rijden in een super bolide. Dit is mogelijk tussen 14.15 en 16.00 uur. Had u of uw kroost niet altijd gehoopt in een Ferrari, Lamborghini, snelle Amerikaan, Bentley, Dodge Viper of Scania truck mee te mogen rijden? Nu is uw kans; voor slechts € 7,50-, voor een ronde door ’s-Gravenzande (2 rondes voor € 12,50). U doet zo ook mee aan de sponsoring van www.leontien.nl. Dit is een door Leontien van Moorsel opgezette foundation die o.a. ondersteuning biedt aan vrouwen met borstkanker en kinderen met eetstoornissen. Leontien zelf zal ’s-ochtends aanwezig zijn bij het inschrijven van de puzzelrit.

Inschrijven
Kom gezamenlijk kijken en meldt u als eigenaar van een klassieke auto daarom aan op www.hetbarrel.com, voor slechts € 15,- rijdt u mee.
Bekijk de foto’s van voorgaande jaren op www.s-gravenzande.nu, tot ziens op 2 oktober !!